Korpi Capital ostaa kuntosalitoimintaa harjoittavan LL Internationalin osakkeita

Korpi Capital ostaa Europakin osakkeita
7.11.2020
Sijoitusyhtiö Korpi Capital etsii analyytikkoa tiimiinsä
8.12.2020

Korpi Capital Oy on ostanut Ab LL International Oy:n (LLI) koko osakekannan yhdessä yrityksen toimitusjohtaja Jyrki Hannulan sekä liikunta-alan asiantuntija Petri Laaksosen kanssa. LLI on Suomen johtavia kuntosali- ja hyvinvointialan toimijoita. Yh­tiöllä on kak­­si franchise-tuotemerkkiä, teknologisiin ratkaisuihin perustuva mo­ni­puo­li­nen EasyFit-kun­to­kes­kus­ketju sekä naisille suunniteltu täyden palvelun LadyLine-hy­vin­vointiketju. Yrityksen 50 fran­chise-liiketoimintamallilla toimivaa toimipistettä lii­kuttavat noin 60.000 ihmistä eri puolella Suomea.

Jyrki Hannula on toiminut LLI:n toimitusjohtaja viimeiset kuusi vuotta ja hän jatkaa ny­kyi­sessä toi­mes­saan. Laaksonen on hallituksen uusi puheenjohtaja, Korpea hallituksessa edustaa osakas Mikko Fischer. Jär­jestely ei ai­heuta muutoksia LLI:n nykyisiin franchising-, palvelu- tai yh­teistyösopimuksiin, vaan ne jatkuvat voimassa olevin ehdoin.

Sekä Korpi Capital Oy että Petri Laaksonen ovat omis­­­tajia Fit Global Oy:ssä, joka hallitsee Ole.Fit-ketjun kuntosalitoimintaa. Ta­­pah­tu­neen Ab LL International Oy:n osakekaupan myötä näistä omistusosuuksista pyritään luopumaan.

Tutustu LLI:n toimintaan täällä.