Korpi Capital ostaa Oma Rakennus Oy:n osakkeita

Sijoitusyhtiö Korpi Capital etsii analyytikkoa tiimiinsä
8.12.2020
Korpi Capital ostaa LVI Kurikan osakkeita
12.1.2021

Korona Invest Oy:n hallinnoima Palvelurahasto I Ky, Suburbio Oy ja yhtiön hallituksen jäsenet myyvät enemmistön Oma Rakennus Oy:n osakkeista Korpi Capital Oy:lle, Rakennusliike Jusmar Oy:n perustaja Jussi Airaksiselle sekä yhtiön toimivalle johdolle. Oma Rakennus Oy on julkisivukorjaamiseen ja -rakentamiseen erikoistunut yhtiö.

Korpi Capitalin rooli on laajentaa Oma Rakennuksen strategista, hallinnollista ja yritysjärjestelyosaamista hallitustyöskentelyn kautta. Korjausrakentamisella on kasvava merkitys Korven porfoliossa – korjausrakentamisalan kohdeyhtiöihin kuuluvat Rakennusliike Jusmarin lisäksi Kattotutka Oy, RKM Group Oy ja LVI Kurikka Oy.

Korven perustajaosakas Tatu Mäkimartti on valittu Oma Rakennuksen hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi ja Korven osakas Mikko Fischer hallituksen jäseneksi. Lisäksi hallitukseen on valittu Jusmarin perustaja Jussi Airaksinen.

Osakekauppa ei aiheuta muutoksia yhtiön päivittäiseen toimintaan tai henkilöstöön. Petteri Rontti jatkaa yhtiön toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä ja osakkaana.

Lue lisää Oma Rakennuksesta täällä.