Korpi Capital ostaa LVI Kurikan osakkeita

Korpi Capital ostaa Oma Rakennus Oy:n osakkeita
30.12.2020
Korpi Capital etsii sijoitusjohtajaa tiimiinsä
28.1.2021

Korpi Capital Oy on ostanut LVI Kurikka Oy:n osakkeita yhdessä kohdeyhtiönsä RKM Group Oy:n toimitusjohtajan Ismo Penttilän kanssa. Järjestelyn jälkeen yhtiön enemmistöomistajana jatkaa toimitusjohtaja Jonne Kurikka. LVI Kurikka tähtää kasvuun uuden omistuspohjan ja hallituksen tukemana.

Korpi Capitalin roolina on laajentaa LVI Kurikan strategista, hallinnollista ja yritysjärjestelyosaamista hallitustyöskentelyn kautta. Korjausrakentamiseen erikoistuneen RKM Groupin Ismo Penttilä tulee puolestaan syventämään yhtiön toimialaosaamista ja -yhteyksiä hallituksen jäsenen roolissa. RKM Group on LVI Kurikan pitkäaikainen yhteistyökumppani ja Korpi Capitalin kohdeyhtiö.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Korpi Capitalin Tatu Mäkimartti. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Korpi Capitalin Mikko Fischer ja RKM Groupin Ismo Penttilä. Jonne Kurikka jatkaa hallituksen jäsenenä.

LVI-Kurikan erityisosaamiseen kuuluu laaja valikoima LVI-palveluita, kuten käyttövesi-, viemäri- ja lämpöverkkosaneerauksia sekä suurten kiinteistöjen putkisto- ja ilmanvaihtosaneerauksia. Tällä hetkellä yrityksellä on 28 työntekijää. Tutustu yhtiöön täällä.