Korpi Capital ostaa Veljekset Nuutinen Oy:n (Venue) osakkeita

Korpi Capital ostaa Urajärven Metalli Oy:n osakkeita
21.6.2021

Korpi Capital Oy on ostanut Veljekset Nuutinen Oy:n osakkeita. Venue-brändillä toimiva yhtiö toteuttaa laajoja korjaushankkeita pääkaupunkiseudulla keskittyen vuokrataloyhtiöiden sisäsaneerauksiin. Yhtiö on perustettu vuonna 2001 ja sillä on noin 60 työntekijää.

Korpi Capital on järjestelyn seurauksena yhtiön suurin omistaja. Myyjinä toimineet toimitusjohtaja Petteri Nuutinen sekä tietyt avainhenkilöt jäävät edelleen omistajiksi. Hallitukseen valittiin Korpi Capitalin Tatu Mäkimartti ja Mikko Fischer. Petteri Nuutinen, Timo Kronqvist ja Valtteri Nuutinen jatkavat hallituksen jäseninä.

Venue tulee osaksi Korven erikoistuneen korjausrakentamisen clusteria. Korpi tuo Venue-konserniin osaamista ja leveämmät hartiat kasvun jatkuessa.

Venuen toimitusjohtaja Petteri Nuutinen:

”Uskomme että omistuspohjan laajeneminen tuo vakautta ja turvallisuutta niin henkilökunnallemme, asiakkaillemme kuin muillekin sidosryhmillemme. Sloganimme mukaisesti rakennamme luottamusta tälläkin järjestelyllä!”

Tutustu yhtiöön täällä.