KORPI CAPITAL

KORPI

Korpi Capital on suomalainen sijoitusyhtiö. Sijoitamme yrityksiin, joiden osaaminen on alansa huippua. Yritysten lisäksi omistamme kiinteistöjä ja metsää. Olemme pitkäaikainen omistaja ja tuemme yritystemme kasvustrategiaa. Vaalimme kumppanuuttamme yritysjohdon, osakkaiden ja sidosryhmiemme kanssa. Tarjoamme kohdeyhtiöillemme osaamista, rahoitusta ja rohkeutta, jotta ne voivat kasvaa kannattavasti.

Korpi Capital Oy:n perustajat Mikko Leppänen ja Tatu Mäkimartti aloittivat yhteistyön vuonna 2007 perustamalla metsäpalveluyhtiön. Heidän yhteistyönsä laajeni uusia yhtiöitä perustettaessa. Vuodesta 2013 alkaen Leppänen ja Mäkimartti ovat keskittäneet sijoitustoimintansa Korpi Capital Oy:n alle.

Korpi Capitalin omistavat sen perustajat. Tatu Mäkimartti toimii yhtiön hallituksen puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä on lisäksi yhtiön osakas Kaisa Hyry.

Korpi nimenä kuvaa toimintamme vakautta ja pitkäjänteisyyttä. Korpi ilmentää myös yhtiön perustajien pitkäaikaista kiinnostusta metsänomistukseen.